Вхiд на сайт
Авторизацiя

В обласній інфекційній лікарні госпіталізують ще трьох закарпатців з коронавірусом (ВІДЕО)

В обласній інфекційній лікарні госпіталізують ще трьох закарпатців з коронавірусом (ВІДЕО)
В інфекційній лікарні знаходяться двоє людей, яким діагностували коронавірус, окрім них ще 3 людей поступлять до лікарні: двоє з Тячівщини (зі статистики 24-ох) і один доправляється швидкою.

На Закарпатті лабораторно підтверджено коронавірусну інфекцію методом ПЛР у 24 мешканців. Це — перша пацієнтка із підтвердженим діагнозом із Мукачева; захворіли 20 осіб, які з нею контактували. Також COVID-19 підтвердили в однієї особи із Ужгорода і двох – із Тячівського району. Визначають контактне коло осіб. Медики підкреслюють: в області жодна особа не померла від COVID-19. Водночас на традиційному брифінгу в облдержадміністрації акцентували: ті мешканці, у яких підтвердили коронавірус, гуляли вулицями міста. Тож, закарпатців закликають дотримуватися режиму самоізоляції та карантинних заходів.

"В інфекційній лікарні знаходяться двоє людей, яким діагностували коронавірус. Інші результати із негативним результатом, які там знаходилися, виписані із додому. Це прикордонник із Хуста і чоловік із Сваляви (у них негативні результати). Сьогодні ще 3 людей поступлять до інфекційної лікарні: це двоє з Тячівщини (зі статистики 24-ох) і один доправляється швидкою. Стан задовільний, загрози життю немає, отримують необхідні медикаменти. Контактні особи і коло їх спілкування дообстежується епідеміологами та сімейними лікарями. Уже зараз у нас є попит на обмін досвідом між медиками, ідеться про ротацію медичного персоналу з одного закладу в інший (ідеться про ті, де будуть поступати хворі на коронавірус). МОН дало рекомендації як зробити цей обмін юридично правильним, і при потребі одні медики помагатимуть іншим", - прокоментувала Єлизавета Біров, директорка департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА.

Відео від Uzh Inform:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: