Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Нова пошта" безкоштовно доставлятиме допомогу лікарням, дитбудинкам та військовим

«Нова пошта» розширює свій соціальний проєкт «Гуманітарна пошта» і починає безкоштовно доставляти засоби індивідуального захисту та все необхідне для боротьби з вірусом лікарням, дитячим будинкам, військовим та незахищеним верствам населення.
Про це повідомляється на сайті компанії.


"Нова пошта" безкоштовно доставлятиме допомогу лікарням, дитбудинкам та військовим

«За останній тиждень все більше людей приєдналося до маніфесту «Нової пошти» і хоче разом з нами допомагати країні боротися з коронавірусом. Ми разом з громадськими організаціями і благодійними фондами будемо безкоштовно доставляти маски, респіратори, дезінфектори та захисні костюми тим, хто цього зараз найбільше потребує», - зазначив директор «Нова пошта» Олександр Бульба.

Учасником проєкту можуть стати неприбуткові організації (волонтерські організації та благодійні фонди), які виготовляють та/або розповсюджують безкоштовно засоби індивідуального захисту серед медичних працівників та інших визначених категорій.

Щоб стати учасником програми потрібно заповнити анкету.

«Нова пошта» оперативно розгляне анкети і надішле акредитованим у програмі учасникам детальні інструкції з подальшої роботи у програмі.

Ті, хто хоче допомогти особисто, може написати на пошту: dopomoga@novaposhta.ua.

Як повідомлялось, у рамках проєкту «Гуманітарна пошта України» «Нова пошта» безкоштовно доставляє вантажі для волонтерських організацій. Програма запущена у серпні 2014 року. Лише за 2019 рік в рамках проєкту було доставлено понад 1 тис. тонн вантажів. Нині компанія з 116 волонтерськими організаціями.

"Нова пошта" безкоштовно зберігатиме посилки клієнтів із 18 березня 2020 року і до кінця карантину.

Також, із 20 березня "Нова пошта" у співпраці з інтернет-магазином Rozetka і торговельною мережею АТБ розпочали тестування послуги з безпечної доставки продуктів харчування. Для замовлення доступні три набори товарів вартістю 408, 510 і 714 гривень. Вартість доставки становитиме 60-75 грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: