Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поїзд "4 столиці" виконає спецрейс для повернення додому українців

Поїзд "4 столиці" виконає спецрейс для повернення додому українців
Укрзалізниця призначила на 21 березня рейс поїзда № 31/32 Київ — Мінськ - Рига - Вільнюс та зворотно для повернення до своїх країн громадян України, Білорусі, Литви та Латвії, котрі не мають змоги самостійно перетнути кордон.

Про це інформує пресслужба "Укрзалізниці".

Вказаний поїзд вивезе із Києва на батьківщину усіх бажаючих громадян Білорусі, Литви та Латвії, а назад доставить в Україну її громадян із Литви та Латвії.

Поїзд відправиться із Києва 21 березня о 12:55, прибуде до Мінська о 00:05 22 березня, до Вільнюса о 03:48 та до Риги – о 08:29 22 березня. Назад поїзд відправиться 22 березня о 19:40 із Риги та зробить зупинки для посадки пасажирів у Шауляї - о 21:58, Вільнюсі – о 00:30 23 березня, прибуде до Києва о 16:42.

Нагадаємо, 20 березня до Києва прибуло два спецпотяги з Польщі
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: