Вхiд на сайт
Авторизацiя

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ поблизу Пісок: один боєць загинув, четверо поранені

Від початку поточної доби російсько-окупаційні війська відкривали вогонь п'ять разів, і наслідком дій окупантів є втрати з боку України.
Про це сказав на брифінгу 10 березня речник Міноборони Максим Праута.


Окупанти обстріляли позиції ЗСУ поблизу Пісок: один боєць загинув, четверо поранені

"З 9.30 тричі були обстріляні наші воїни, які боронять підступи до населеного пункту Піски. На цій ділянці фронту російсько-окупаційні війська застосували протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові і автоматичні станкові гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. За попередньою, станом на 12.30, інформацією, один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, чотири зазнали поранень. Втрати противника уточнюються", - сказав речник.

Водночас він зауважив, що зважаючи на те, що на даний час окупанти не припиняють обстрілів, а українські підрозділи активно їм відповідають, уточнену інформацію щодо обстановки на фронті вже найближчим часом на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомить пресцентр ООС.

Крім того, за його словами, російсько-окупаційні війська нарощують інженерне обладнання бойових позицій уздовж лінії зіткнення та вглиб тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях.

При цьому проводяться роботи з маскування бойових позицій танків, артилерійських систем, у т.ч. РСЗВ, які у готовності до негайного застосування перебувають у районах поблизу лінії зіткнення на відстанях, менших за визначені Мінськими домовленостями про відведення важкого озброєння.

При цьому російські пропагандисти активізували поширення фейкових повідомлень зі звинуваченнями на адресу підрозділів Об’єднаних сил у недотриманні режиму припинення вогню - з метою дискредитації українських воїнів.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: