Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині поліцейські вилучили в чоловіка наркотичні речовини

На Тячівщині поліцейські вилучили в чоловіка наркотичні речовини
У ході санкціонованого обшуку помешкання жителя селища Тересва, що на Тячівщині, працівники поліції виявили сховок з наркотичними речовинами. У справі визначена попередня правова кваліфікація.

Сьогодні, 10 січня, у рамках розслідування кримінального провадження, за ініціативним рапортом працівників сектору кримінальної поліції Тячівського відділу, поліцейські провели обшук у одному з будинків селища Тересва.

У приміщенні нежилого будинку, який належить раніше судимому 30-річному місцевому мешканцю, правоохоронці виявили наркотичні речовини.

50 г сухої подрібненої речовини, зовні схожої на канабіс, а також 6 ємностей із неподрібненими рослинами, схожими на марихуану, поліцейські вилучили та відправили на експертизу.

У діях 30-річного жителя смт. Тересва вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: