Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хусті двоє чоловіків вчинили самосуд і кілька днів тримали в сараї підозрюваного в крадіжці

У Хусті двоє чоловіків вчинили самосуд і кілька днів тримали в сараї підозрюваного в крадіжці
Двоє жителів міста Хуст незаконно утримували в своєму сараї кілька днів чоловіка, якого запідозрили в скоєнні крадіжки.

5 січня, в Хустський відділ поліції звернувся із заявою 36-річний житель міста Хуст. Заявник повідомив про те, що його ув’язнили й кілька днів утримували у своєму сараї двоє знайомих.

Правоохоронці встановили фігурантів справи, це 58-річний хустянин та його 37-річний син. За попередньою інформацією, чоловіків обікрали невідомі особи, викравши від них бензопилу та близько 130 кг м’яса. В крадіжці хустяни запідозрили 36-річного раніше судимого місцевого жителя, який раніше допомагав їм по господарству. Батько з сином вирішили вчинити самосуд. Вони затримали ймовірного злодія та утримували його кілька днів у своєму сараї.

5 січня, чоловік зумів звільнитися та звернувся в поліцію.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, попередня правова кваліфікація - ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини, скоєне групою осіб). Обставини справи з’ясовують слідчі. Вирішується питання про обрання обом фігурантам справи міри запобіжного заходу, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: