Вхiд на сайт
Авторизацiя

Cosmopolitan зі скандалом звільнив журналістку, яка висміяла похорон Героя України

Cosmopolitan зі скандалом звільнив журналістку, яка висміяла похорон Героя України
У виданні наголосили, що категорично не поділяють думки своєї співробітниці.

Cosmopolitan Україна на своїй сторінці у Facebook опублікував лист, яким висловив офіційну позицію бренду щодо посту Євгенії Пліхіної про похорон загиблого Героя України Дениса Волочаєва.

"Увесь колектив українського видання журналу Cosmopolitan висловлює глибоке співчуття родині та всім близьким трагічно загиблого героя і щиро перепрошує за текст, опублікований Євгенією Пліхіною на її особистій сторінці. Цей текст не стосується позиції бренду, ми дуже шкодуємо, що наша колега так вчинила. Ми категорично не поділяємо її думки", - йдеться у повідомленні.

"З огляду на ситуацію, що склалася, з 5 грудня 2019 року наше видання припиняє співпрацю з Євгенією Пліхіною – вона залишає посаду заступника головного редактора журналу Cosmopolitan", - пише видання.

Зазначається, що бренд Cosmopolitan на боці свого народу в боротьбі за збереження незалежності й суверенітету, висловлює підтримку героям, які захищають Україну, і шанує світлу пам’ять загиблих, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє.

Cosmopolitan зі скандалом звільнив журналістку, яка висміяла похорон Героя України

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: