Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Карпатах вже намело до 15 см снігу

У Карпатах вже намело до 15 см снігу
У Карпатах сьогодні вранці подекуди уже намело до 15 сантиметрів снігу. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані відділу гідропрогнозів Українського гідрометцентру про небезпеку сходження снігових лавин у Карпатах.

"На Сл Пожежевська: температура повітря: -8,3°С, вітер: південно-західний 8-10 м/с, хмарно. Висота снігового покриву становить 10-15 см. На Сл Плай: температура повітря: -6,5°С, вітер: південно-західний 6-10 м/с, туман. На сніголавинному посту Драгобрат: температура повітря -8,3°С. Висота снігового покриву становить 10 см", - вказали у відділі дані сніголавинних станцій станом на ранок 2 грудня.

Нагадаємо, через снігопади у низці областей України очікується утворення снігового покриву висотою 3-8 см, у Карпатах - до 20 см.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: