Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 2-8 грудня: кому пощастить у перший тиждень зими

Гороскоп на тиждень 2-8 грудня: кому пощастить у перший тиждень зими

З'явився прогноз астрологів на перший тиждень грудня.

Астрологи склали гороскоп на тиждень, 2-8 грудня, для всіх знаків Зодіаку. Вони розповіли, що чекає на представників кожного зодіакального сузір'я, передає Ignio.

Овен
Цього тижня у вас є шанс завести цінні знайомства. Цьому сприятиме ваш дар красномовства та вміння переконувати оточуючих. У понеділок та у вівторок не працюйте надто старанно, розтягніть справи й плани на весь тиждень. У четвер є ймовірність появи привабливих пропозицій в особистому житті. Постарайтеся обрати найкращі з них. У суботу, якщо обставини дозволять, влаштуйте собі приємний вечір - відпочинок так, як вам цього хочеться.

Тілець
На цьому тижні ви будете відкриті для ділових пропозицій, і вони почнуть надходити до вас. У середу ви можете стати трохи розсіяними й забути про свої обов'язки. Постарайтеся зосередитися. Довіртеся своїм друзям, і вони допоможуть хорошою ідеєю і знайдуть корисне для вас заняття. У кінці робочого тижня можливі конфлікти, як з начальством, так і з членами сім'ї. Але ви можете уникнути неприємних ситуацій, якщо будете коректні. У вихідні дні ймовірний зрив планів, постарайтеся не занадто засмучуватися.

Близнюки
На роботі все йде добре. На Вас чекає підвищення зарплати й нові цікаві проекти. Успіх будь-яких переговорів зараз залежить виключно від чіткості вашої аргументації. З поїздками та з налагодженням партнерських відносин вам просто пощастить. Та й в особистому житті очікуються приємні зміни. Всі проблеми залишаться у минулому, у вас точно буде привід для радості.

Рак
Щоб уникнути ускладнень у різних сферах, в найближчі дні бажано зайнятися повсякденними справами, а не будувати глобальні плани. Вівторок обіцяє бути дещо похмурим. Постарайтеся не впадати в депресію, женіть від себе геть тужливі думки. У середу вміння знайти спільну мову з різними людьми обіцяє прибуток. Субота може виявитися днем просування вперед, якщо ви хочете щось змінити у своєму житті, дійте.

Лев
Перша половина тижня може пройти дуже спокійно, навіть нудно. Пристойну кількість часу в середу будуть займати фінансові питання, зокрема, наприклад, все те, що пов'язано з кредитами. У четвер вам, мабуть, доведеться вирішувати проблеми. Втім, у вас є всі шанси з ними успішно впоратися. Зустрічі обіцяють виявитися вельми значущими та важливими. Робота загрожує зайняти більшу частину вашого часу. Але не варто забувати про необхідність відпочинку, щоб не звалитися з ніг від втоми.

Діва
На цьому тижні фортуна посміхається й допомагає вам у багатьох справах. Втілюйте в життя давні проекти, вони можуть принести везіння. Тільки бажано не звалювати на свої плечі дуже багато роботи, є ризик не впоратися, постарайтеся бути більш реалістичними. Добре б не базікати зайвого, ваші слова можуть бути використані проти вас. Але й не приховуйте своєї радості або засмучення від близьких. Вони з розумінням поставляться до цього. Їхня підтримка підбадьорить вас і додасть сил.

Терези
На роботі й по відношенню до ділових партнерів постарайтеся поводитися більш стримано, скиньте заважають вам емоції. Говоріть спокійно і по суті, навіть якщо ви виявили обман або чиїсь корисливі інтереси. Краще спрямуйте свої сили та енергію на налагодження нових професійних зв'язків. У п'ятницю начальство відзначить вашу цілеспрямованість й ділову хватку, і, ймовірно, задумається про заохочення. У вихідні вдома та в родині на вас чекає спокій і благополуччя.

Скорпіон
На цьому тижні вам доведеться проявити гнучкість розуму і максимум кмітливості. Зате ви можете отримати солідний прибуток. Подивіться філософськи на ситуацію, що склалася, не перестарайтеся з тиском на оточуючих. Краще поступитися коханій людині, ніж втратити її. У вівторок будьте особливо уважні до свого оточення, є ймовірність знайти нового друга. Постарайтеся розумно спланувати суботній день і тоді самі відчуєте, що ж необхідно у ці вихідні зробити.

Стрілець
Постарайтеся хоча б на цьому тижні розвантажити себе від зайвих і чужих справ. У понеділок несподівані проблеми можуть загальмувати вас, втомити й практично довести до стресу. Не опускайте руки, у вас все вийде, але буде потрібно на порядок більше зусиль. Щоб не втрачати впевненості й позитиву, частіше спілкуйтеся з друзями та близькими людьми. У вихідні намагайтеся в усьому знати міру, інакше бажання як слід відпочити після важкої тижня може вам нашкодити.

Козеріг
У першій половині тижня терпіння допоможе зберегти свої позиції у стосунках, як вдома, так і на роботі. У вівторок у давній дружній компанії може скластися неоднозначна ситуація, і багато чого буде залежати від ваших дій. У п'ятницю ввечері було б незайве влаштувати маленьке свято, вам потрібно винагородити себе за хорошу роботу. У вихідні бажано уникати гучних вечірок, бо вони принесуть лише втому і розчарування, краще займіться собою.

Водолій
На цьому тижні настає сприятливий період у плані партнерських відносин, вони будуть вигідними для вас і вашої справи. Але зараз не той момент, коли варто плисти тільки за течією. Ви можете сміливо відстоювати свою позицію. І у вас з'явиться шанс відчути на губах смак перемоги. У суботу у вас не вийде догодити всім, зате із оточення ви виберете насправді важливих людей. У неділю варто розслабитися і пожити у своє задоволення.

Риби
На роботі буде цінуватися ваша готовність оперативно включитися в спільну справу, але не прагніть вирішувати всі завдання самі. Краще працювати в команді. Доброзичливість і гнучкість у стосунках з людьми стануть протиотрутою проти можливого нервового зриву. Ви будете буквально випромінювати енергійність, впевненість у своїх силах, прагнення бути попереду, і ці якості знайдуть гідні точки докладання. В суботу не повторюйте помилок минулого в особистому житті, це може принести тільки біль і розчарування.


Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: