Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вихідні в Ужгороді: ідеї для цікавого дозвілля

Вихідні в Ужгороді: ідеї для цікавого дозвілля

Традиційно "Закарпатський кореспондент" пропонує перелік цікавих подій, які відбудуться в Ужгороді вже цими вихідними.

На каву чи обід зі сім'єю та друзями запрошують різноманітні заклади харчування. Також ужгородські кінотеатри пропонують переглянути найновіші стрічки, серед яких "Родина Адамсів", "Чаклунка: повелителька темряви", "Зомбіленд: подвійний постріл", "Термінатор: фатум" та інші.

Крім того, протягом вихідних і аж до 18 листопада виставка "Забарвлене сонячне світло" з роботами видатного митця Мікші Ровта (1865-1944) триває в Закарпатському обласному художньому музеї ім. Йосипа Бокшая.

Вихідні в Ужгороді: ідеї для цікавого дозвілля


У суботу, 2 листопада, в СК "Юність" із 13.00 триватиме Чемпіонат України з гандболу серед чоловічих команд Вищої ліги сезону 2019-2020 рр. “Карпати” (Ужгород) – “БВУФК” (Бровари), а з 11.00 - Чемпіонат України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону 2019-2020 рр. «Карпати» (Ужгород) – «Галичанка» (Львів). Також у залах спорткомплексу відбуватиметься шаховий турнір «Пам’ять».
Крім того, в "Юності" проведуть і відкритий обласний турнір з футзалу, чемпіонат області “Дитяча ліга” з баскетболу серед юнаків та дівчат 2008 р.н. (фінал). А о 16.00 в Ужгородському палаці дітей та юнацтва (ПАДІЮНі) відбудуться урочистості з нагоди відзначення 50-річчя ГК “Карпати”.

Спортивні змагання 2-3 листопада проведуть і в спорткомплексі УжНУ - із 16.00 триватиме ІІ тур чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд І ліги (сезон 2019-2020 рр.).

Вихідні в Ужгороді: ідеї для цікавого дозвілля


У неділю, 3 листопада, в "Юності" о 10.00 - кваліфікація до Ужгородської Футзальної Ліги, у "Ювентусі" з 11.00 - турнір із швидких шахів до Дня пам’яті.

Створити позитивний настрій допоможе найвеселіша подія цих вихідних - старт нового сезону Закарпатської ліги КВН (13.00, «Падіюн»).

Вихідні в Ужгороді: ідеї для цікавого дозвілляПоціновувачів та творців лате-арту збере чемпіонат Uzhhorod Latte Art Battle-Vol.1, який розпочнеться в 11.30 в галереї "Ілько".

І на останок - театр. Об 11.00 та 13.00 виставу «Золоте курча» покажуть у Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «Бавка». П'єса «Велике жабеня" о 12.00 відбудеться в облмуздрамтеатрі імені братів Шерегіїв. А вже ввечері, о 18.00, тут розпочнеться «Нічний вартівник і праля».

Усім гарних вихідних!

Закарпатський кореспондент

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: