Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як вибрати електрошокер для міста

Як вибрати електрошокер для міста


Принцип роботи електрошокерів для більшості людей полягає в натисканні спеціальної клавіші та похідним від цього розряду струму, який відправляє супротивника в безпам'ятство на кілька хвилин. На ділі пристрій і механізм дії подібних приладів дещо відрізняється. Кишеньковий електрошокер може працювати зовсім не так, як більш потужні моделі.

Щодо теорії електрошокерів

Потужність обраного електрошокера залежить від напруги та сили струму. З цієї причини високі показники вихідної напруги не завжди гарантом ефективності самооборони такі прилади, як правило, можуть тільки налякати яскравою іскрою і гучним тріском, не більше.

Характер дії
Напруга пристрою, в залежності від моделі, варіюється від 50 до 200 кіловольтів. Цієї величини повинна бути достатньою для того, щоб донести до тіла ворога больові відчуття. Слід зауважити, що електрошокер — це не летальна зброя.

Шокер повинен володіти такими видами дії на супротивника:
1. Заподіювати больові відчуття, що зберігаються протягом тривалого часу після закінчення дії приладу. Такий ефект виводить противника з ладу і не дає йому атакувати повторно.
2. Дія електричного струму призводить до м'язових судом і подальшого тимчасового паралічу.
3. Зниження швидкості реакції, втрата орієнтації, ймовірна втрата свідомості.

Ступінь ураження

При виборі електрошокера необхідно звертати увагу на його рівень ураження. На практиці дія шокера може змінюватися в залежності від певних обставин. Наприклад, ефект від приладу залежить від кількості одягу, одягненого на людину. Для струму не стане перешкодою шуба або бавовняна футболка, на відміну від шкіряної куртки та додаткового шару речей.

Ефективність шокера залежить від больового порогу людини та переносністю заряду. Зазвичай, нападника вагою в 60-65 кг електрошокер швидко звалить з ніг, в той час як опонента в кілька разів важче тільки розохотить і розсердить. Нервовий стан також впливає на ефективність шокера: якщо у людини, проти якої залучений пристрій, спостерігається наркотичне чи алкогольне сп'яніння або викид адреналіну в кров, то шокер може не подіяти або не набути належного ефекту.

Фахівці із самооборони та рядові користувачі відгукуються про електрошокер, в основному, позитивно, але всі сходяться в одному: при виборі покупцеві не завжди варто звертати увагу на поради недоброчесних продавців, оскільки вони зацікавлені в продажу найбільш дорогої та, можливо, не найякіснішої моделі. Втім, порядний та досвідчений продавець завжди дасть слушну пораду.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: