Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті полісмени зупинили водія "під кайфом"

На Закарпатті полісмени зупинили водія "під кайфом"
Всього за добу було виявлено 6 нетверезих порушників

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Перечинському, Виноградівському, Іршавському районах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Іршава вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили, що чоловік перебуває під дією наркотиків, запропонували йому пройти відповідне медосвідування в лікарні, але той відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У тій же Іршаві пізно ввечері поліцейські зупинили мотоблок із сіном, на якому не освічувався причеп. За кермом перебував житель села Приборжавське Іршавського району в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Великі Ком’яти Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції отримали повідомлення від небайдужих громадян про ДТП. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили в кюветі автомобіль марки «Volkswagen Тrаnsрortеr». Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП та за керування в стані алкогольного сп’яніння і вилучили водійське посвідчення.

У селі Дубриничі Перечинського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл марки «ІЖ» без номерного знака. Водій, місцевий житель, не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: