Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс повернуться до ролей Нео і Трініті у четвертій частини "Матриці"

Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс повернуться до ролей Нео і Трініті у четвертій частини "Матриці"
Режисурою займеться одна з творців оригінальної трилогії Лана Вачовськи

Стартувала робота над четвертим фільмом кіберпанк-бойовика "Матриця". Чутки про цей перезапуск ходили вже кілька років. Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс повернуться до ролей Нео і Трініті відповідно. У режисерське крісло сяде одна з творців оригінальної трилогії Лана Вачовскі, вона ж буде продюсувати картину, повідомляє Variety.

Виробництвом і дистрибуцією "Матриці 4" займуться компанії Warner Bros. Pictures і Village Roadshow Pictures. Про це у вівторок заявив голова правління Warner Bros. Picture Group Тобі Еммеріх. "Ми неймовірно схвильовані тим, що знову увійдемо у "Матрицю" з Ланою", - сказав він.

Разом з Вачовськи над сценарієм майбутнього фільму працювали Александр Гемон і Девід Мітчелл. Зйомки повинні стартувати на початку 2020 року.

Нагадаємо, перша частина "Матриці", що згодом стала культовою, вийшла на екрани рівно 20 років тому. Крім Рівза і Мосс одну з ключових ролей у ній зіграв також Лоуренс Фішберн. Влітку цього року на честь ювілею фільм вийшов у повторний прокат. А на початку весни продюсер картини Лоренцо Ді Бонавентура зізнався, що Нео міг бути жінкою – на цю роль розглядали Сандру Буллок і заради неї готові були навіть переписати сценарій.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: