Вхiд на сайт
Авторизацiя

Внаслідок стрілянини в Ужгороді поранено випадкового свідка

Внаслідок стрілянини в Ужгороді поранено випадкового свідка
Поліція прокоментувала резонансну подію в обласному центрі Закарпаття

Правоохоронці з’ясовують причини та встановлюють осіб, причетних до обстрілу автомобіля керівника структурного підрозділу поліції Закарпаття

11 липня, близько 9:10, до поліції надійшло повідомлення від ужгородки, яка стала свідком стрілянини на вулиці Загорській в обласному центрі. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, а також керівники поліції краю.

На місці події правоохоронці з’ясували, що близько 9:00 невідомі особи здійснили постріли по авто марки «Hyundai», за кермом якого перебував 36-річний керівник одного зі структурних підрозділів поліції Закарпаття.

В результаті стрілянини поранення отримала 66-річна жінка, яка стала випадковим свідком події. Потерпілу госпіталізували до лікарні. ЇЇ життю нічого не загрожує.

Наразі на місці події працюють правоохоронці. Попередня правова кваліфікація події – стаття 348 Кримінального кодексу України, тобто посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Вживаються заходи зі встановлення осіб, які причетні до даного злочину, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Нацполіції Сергій Князєв заявили, що на Закарпатті невідомі стріляли в офіцера поліції, а також поранили перехожу жінку. Про це вони сказали на брифінгу у четвер, передає Українська правда

"Сьогодні зранку у нас була надзвичайна подія - було здійснено 5 пострілів в офіцера поліції на Закарпатті, коли він їхав на роботу. Це була спланована акція та спроба зупинити боротьбу з контрабандою", - сказав Аваков.

За його словами, 10 липня одному з чиновників виписали підозру.

"Контрабандисти намагаються нас зупинити у такий спосіб, але це зробить нас ще більш рішучими", - заявив очільник МВС.

Він зазначив, що контрабандисти намагаються також втручатися у вибори в Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях.

Як розповів Князєв, зранку 11 липня о 9.00 по авто офіцера було здійснено 5 пострілів. Пораненя отримала мешканка міста Ужгород, яка йшла на роботу.

Голова Нацполіції наголосив, що одна з робочих версій замаху на вбивство офіцера - професійна діяльність правоохоронця і результат його ефективної боротьби з контрабандою.

Як повідомляє прес-служба МВС, стріляли в авто начальника управління захисту економіки Закарпаття Андрія Іванківа.

Про затримання нападників не повідомляється.

Нагадаємо:

10 липня колишньому начальнику Закарпатської митниці Державної фіскальної служби повідомили про підозру в привласненні 13 мільйонів гривень під час реконструкції митного посту "Ужгород".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: