Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті через кордон намагалися незаконно вивезти трьох дітей

На Закарпатті через кордон намагалися незаконно вивезти трьох дітей
Незаконний вивіз трьох неповнолітніх дітей до країн ЄС не допустили вчора прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Тиса».

Спершу на виїзд з України прибула 30-річна тернополянка, яка прямувала до Італії разом із 14-річною дівчинкою. На контроль жінка пред’явила заяву від матері про згоду на вивіз дитини за кордон, начебто засвідчену у консульстві України в Мілані. Однак, під час поглибленої перевірки документа прикордонники встановили, що заяву сфальсифіковано, а саме – печатка консула виявилася підробленою.

За годину охоронці кордону виявили ще один підроблений документ. Цього разу на виїзд з країни разом із дванадцятирічним сином їхав мешканець Буковини. Під час перевірки наданих на контроль документів зя'сувалося, що заяву матері на виїзд дитини було отримано незаконним шляхом. Документ містив підроблену печатку Генконсульства України в Мілані.

Увечері того ж дня під час перевірки документів пасажирів, які їхали рейсовим автобусом до Італії, прикордонний наряд знову виявив підробку. Семирічного сина без згоди матері намагався вивезти за кордон 39-річний мешканець Івано-Франківська. У цьому документі співробітники Чопського загону також виявили підроблену печатку Генерального консульства України в Мілані.

За усіма фактами до поліції надіслані повідомлення про виявлення можливих кримінальних правопорушень за ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Неповнолітнім громадянам України, яких намагались незаконно вивезти за кордон, було винесено рішення про відмову в перетині державного кордону. Після завершення процесуальних заходів дорослі з дітьми вибули з пункту пропуску в супроводі співробітників Нацполіції для надання пояснень та проведення подальших слідчих дій, інформує прес-центр Державної прикордонної служби України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: