Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гол ужгородця Сергія Булеци допоміг українській "молодіжці" вийти у фінал ЧС-2019

Гол ужгородця Сергія Булеци допоміг українській "молодіжці" вийти у фінал ЧС-2019

Казка для українських команд продовжується. Молодіжна збірна у нервовому матчі переграла Італію та вийшла у фінал Чемпіонату світу - 2019, який зіграє з Південною Кореєю або з Еквадором. Єдиний гол сьогодні забив ужгородець, вихованець київського "Динамо" Сергій Булеца.

Збірна України U-20 у фантастичному матчі переграє Італію та вперше у своїй історії виходить у фінал Чемпіонату Світу. Із ким гратимуть "синьо-жовті" буде відомо після матчу "Еквадор" - "Південна Корея", стартовий свисток якого пролунає о 21:45.

Єдиний гол у цьому поєдинку вдалося забити уродженцю Закарпатської області ( Ужгород) Сергію Булеці, який відзначався активними діями майже протягом усього матчу.

Конопля пробив у штрафний майданчик, а форвард "Динамо" Владислав Супряга, що вийшов на заміну Сікану вже у другому таймі пропустив м'яч на Булецу. Закарпатець пробив влучно і без шансів для голкіпера - 1:0!

До слова, це вже третій гол Булеци на турнірі. Футболістом вже цікавиться італійський футбольний клуб "Лечче".

Вітаємо молодіжну збірну із виходом до фіналу та бажаємо ТІЛЬКИ ПЕРЕМОГИ!

"Закарпатський кореспондент"

Гол ужгородця Сергія Булеци допоміг українській "молодіжці" вийти у фінал ЧС-2019




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: