Вхiд на сайт
Авторизацiя

Людська жорстокість: на Закарпатті невідомі застрелили тварину

Людська жорстокість: на Закарпатті невідомі застрелили тварину

Про це повідомляє сайт "Голос карпат" із посиланням на "Рахів. Новини, оголошення, вакансії" та соціальну мережу "Фейсбук".

Людська жорстокість: на Закарпатті невідомі застрелили тварину


Фото тварини опублікувала користувачка Юлія Тулайдан:

"Сьогодні прогулюючись вечором по вул.Миру побачила застрілену собаку як так??? Недалеко від стадіону хтось розгулює з зброєю і так розважається, а недалеко діти і центр села. (Собака чиясь , була на боці тротуару)" - ідеться у дописі.

Чиїх рук справа, наразі невідомо, повідомив Рахів. Новини, оголошення, вакансії. Однак варто нагадати, що відповідно до прийнятого у 2017 році закону, жорстоке поводження з тваринами, в тому числі бездомним тваринам, вчинене умисно і спричинило каліцтво або загибель тварин, карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: