Вхiд на сайт
Авторизацiя

ВІДЕО: Священик на зборах козаків шокував правдою про війну і "російський мир"

У мережі з'явилося відео, на якому зафіксований виступ священника щодо ситуації у так званій "Новоросії". Він жорстко засуджує війну в Україні, російську владу та звертає увагу козаків на внутрішні проблеми російського суспільства, до якого вони так прагнуть. Він повідомив жахаючі подробиці життя прихильників "російського миру" та закликав розібратися в собі, а не шукати зовнішнього ворога.

ВІДЕО: Священик на зборах козаків шокував правдою про війну і "російський мир"


До прикладу, він повідомив про зруйнований інститут сім'ї в російському суспільстві. Священник наводить сумну статистику - Росія перша у світі по кількості абортів. . Тільки по офіційним цифрам в Росії на 100 пологів припадає 60 абортів.

"Яких ворогів нам треба шукати якщо ми самі вирізаєм свої сім'ї?" - звертається служитель до присутніх.

Щодо пиятства священник також шокував учасників зібрання: якщо на душу населення прийнятним є 8 літрів випитого протягом року спиртного то в Росії ця цифра - 16 літрів!!! "Так хто нам ворог? чи не ми самі?" - каже пастор.

В цьому аспекті він жорстко засуджує дії влади, які націлені на ще більше моральне та фізичне зубожіння росіян, адже з 1 лютого ціни на горілку - зменшились.

"Я в шоці з якою легкістю люди говорять про війну. Ви, що "обалділи" люди? Про що ви говорите, що ви розпалюєте? " - звертається він до козаків.

Він закликав присутніх змінити внутрішньополітичну ситуацію, а не шукати зовнішніх ворогів. Російську владу він називає брехливою, адже навіть той факт, що вони критикуючи захід везуть туди вчитися своїх дітей - багато про що говорить.



Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: