Вхiд на сайт
Авторизацiя

ФК "Минай" залишив сильний гравець: всі подробиці

ФК "Минай" залишив сильний гравець: всі подробиці
Василь Кобін більше не гравець «Минаю». У відомого українського футболіста, чемпіона України завершився контракт і сторони вирішили не його продовжувати, інформує інформаційний департамент ФК «Минай»

В. Кобін провів за ФК «Минай» 16 ігор, в яких відзначився 3 рази (1 з пенальті) і зробив 2 гольові передачі.

Керівництво ФК «Минай» надзвичайно вдячне Василю за допомогу на полі та за зусилля, які він приклав для успішного результату клубу в першій половині сезону. Його досвід став у нагоді молодій команді. Він допоміг вирости футболістам та вийти на новий рівень. Бажаємо Василю подальших успіхів у всіх починаннях.

ФК "Минай" залишив сильний гравець: всі подробиці

Також у це міжсезоння клуб залишає голкіпер Сергій Мелашенко. Молодий голкіпер дуже якісно відстояв 13 матчів у воротах нашої команди. На його рахунку блискуча «суха» серія із 4 ігор або 467 хвилин без пропущених голів.

Залишає команду у це міжсезоння і півзахисник Михайло Бабій.

Керівництво ФК «Минай» дуже вдячне Сергію та Михайлу за роботу та бажає їм подальших успіхів у футбольній кар’єрі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: