Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мінсоцполітики назвали кількість субсидіантів

У Мінсоцполітики назвали кількість субсидіантів
Якщо в 2017 році державну субсидію отримували близько 6,9 мільйонів сімей, то в 2018 році їх число склало близько 4 мільйонів. Про це повідомив міністр соцполітики Андрій Рева.

Рева зазначив, що кількість субсидіантів рахують по закінченні опалювального сезону, коли видно, хто реально платив за тими пільговими умовами, які надала держава на зимовий період. Як правило, цю цифру видно на кінець квітня.

“Торік це були 6,9 мільйона сімей. На сьогоднішній день їх близько 4 мільйонів. Але процес призначення субсидій триває. Якщо порівнювати цифри грудня 2018 року і грудня 2017 року, то вони відрізняються приблизно на мільйон людей”, – сказав міністр.

За словами Реви, таке скорочення кількості сімей, які потребують субсидії, викликане, перш за все, вимогою аргументувати “нульовий дохід”.

“Наприклад, у нас було 923 000 домогосподарств, які показували “нульові” доходи. І раніше їм запитань не ставили. Але зараз, коли ми попросили пояснити, за рахунок чого вони живуть, не всі вирішили, що їм потрібні субсидії”, – розповів міністр.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: