Вхiд на сайт
Авторизацiя

Футзал: жіноча збірна України здолала Словаччину в Ужгороді

Футзал: жіноча збірна України здолала Словаччину в Ужгороді

Про це повідомляє ресурс Mukachevo.net із посиланням на Федерацію футболу України. Це був перший поєдинок і з двох запланованих. Сьогодні о 14:30 розпочнеться другий.

Перемогли підопічні Олега Шайтанова із рахунком 3:0.

"На 9-й хвилині після небезпечної атаки збірної Словаччини порожні ворота нашої збірної в яскравому стрибку врятувала Анна Шульга, а за дві хвилини саме їй вдалося вивести синьо-жовтих вперед. На початку другої половини команді Олега Шайтанова вдався доволі швидкий гол. Після прострілу Сніжани Воловенко м’яч у свої ворота зрізала захисник словацької збірної Зіта Банікова. А на останніх секундах наша команда зуміла відзначитися втретє. Заключний гол у зустрічі на рахунку Олени Павленко", - йдеться у повідомленні федерації.

Голами відзначились Шульга (11), Банікова (25, автогол), Павленко (40).



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: