Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пошуки завершено: поліція знайшла безвісти зниклу дівчинку

Пошуки завершено: поліція знайшла безвісти зниклу дівчинку
14-річну мешканку Берегівського району поліцейські відділу поліції розшукали і доставили додому. Загрози здоров’ю та життю дівчини нема.

Вночі 3 грудня до поліцейських Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця села Гут про зникнення його неповнолітньої сестри. Заявник повідомив, що його 14-річна сестра зібрала свої особисті речі і пішла з дому.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно з працівниками ювенальної превенції одразу почали пошуки дитини. За кілька годин після повідомлення до поліції, дівчину розшукали у місті Берегові, куди вона поїхала до свого знайомого.

Неповнолітню доставили додому, за місцем проживання. Загрози її життю чи здоров’ю немає. З дитиною та її опікуном у поліції провели бесіду про недопущення подібних випадків у майбутньому, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: