Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на вівторок, 20 листопада: кому сьогодні пощастить

Гороскоп на вівторок, 20 листопада: кому сьогодні пощастить
Гороскоп на вівторок, 20 листопада 2018 року.

ОВЕН

Якщо в перший день тижня ви відчували напругу і робочий графік позбавляв вас сил, то вівторок порадує вас куди більш розміреним темпом, божевільний тиждень піде на спад. Головне в сьогоднішньому дні - не хапатися за все й одразу, доводьте всі розпочаті справи до кінця.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельці душею і серцем віддані новим проектам і планам. Вас так і тягне до нових звершень і рекордів. Ну що ж, вперед! Удача, сили, натхнення, сьогодні це все ваше.

БЛИЗНЮКИ

У якийсь момент дня ви ймовірно відчуєте, що потопаєте. І вам не вибратися з цього життєвого кругообігу без допомоги. Не час для гордині і принципів, швидше кличте на допомогу. Вона надійде куди швидше і виявиться як ніколи до речі.

РАК

Дуже неоднозначний день в емоційному плані чекає сьогодні Раків. Не приймайте рішень зопалу, знайдіть у собі сили стримати бажання висловитися, а тим більше наговорити зайвого.

ЛЕВ

Плануючи свій графік на цей вівторок, внесіть у нього тільки найважливіші та необхідні справи, для яких потрібні ваші сили. Приймаючи сьогодні важливі рішення, подумайте двічі. Можливо, навіть тричі.

ДІВА

Діви можуть зіткнутися з низкою стресових ситуацій, які будуть пов'язані із з'ясуванням відносин і близькими людьми. Ймовірно, дехто спробує навмисно витягнути вас на конфлікт. Чи йти на поводі? Рішення за вами.

ТЕРЕЗИ

Запас сили і беззастережна готовність із ним розлучитися здивують сьогодні навіть вас самих. Перед Терезами сьогодні відкриті практично всі двері, однак не намагайтеся наздогнати двох зайців одночасно. Це призведе лише до марної трати енергії і часу.

СКОРПІОН

На сьогодні Скорпіони можуть сміливо планувати найважливіші і навіть складні справи. Сприятливе розташування зірок зробить їх куди більш приємними.

СТРІЛЕЦЬ

У Стрільців, яким сьогодні належить виконати відповідальне завдання, можливо, сильне енергетичне виснаження. Погляньте на себе з боку, можливо, ваші переживання і самокритика дійсно надмірні.

КОЗЕРІГ

Козероги ризикують сьогодні зануритися в свої клопоти і переживання настільки глибоко, що й не помітять, як опиняться в повній залежності від проблем і потреб оточуючих вас людей. Знайдіть час відволіктися і відпочити морально.

ВОДОЛІЙ

Зірки пророкують Водоліям не найсприятливіший день у плані укладання угод і організації важливих зустрічей. Буде куди краще, якщо сьогодні ви присвятите себе культурному відпочинку або просто спілкуванню з близькими.

РИБИ

Рибам буде складно сьогодні опанувати себе в напруженій ситуації, яка склалася в колі колег або друзів. Незважаючи на велике бажання зарити цю нікому не потрібну сокиру війни, наразі краще відступити в сторону, інакше в результаті ви ризикуєте залишитися винними.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: