Вхiд на сайт
Авторизацiя

Уряд оподаткує закордонні посилки, дорожчі за €100

Уряд оподаткує закордонні посилки, дорожчі за €100
Податковими агентами визнаються оператори поштового зв'язку, експрес-перевізники, які і мають нараховувати та сплачувати податкові зобов'язання

З 2019 року Кабінет Міністрів України пропонує сплачувати податок на додану вартість при ввезені товарів у міжнародних поштових відправленнях, вартість яких перевищує суму в €100 для одного одержувача-фізособи. Тоді як на сьогодні ця сума має становити €150, повідомляє "НВ".

Відповідно до запропонованого проекту, ПДВ стягуватиметься із "ввезених на митну територію України товарів, сумарна фактурна вартість яких перевищує еквівалент €100, для одного одержувача-фізичної особи, в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях або у одному вантажі експрес-перевізника від одного відправника в міжнародних експрес-відправленнях і в несупроводжуваному багажі".

У законопроекті №9260 вказується, що податковими агентами визнаються оператори поштового зв'язку, експрес-перевізники, які й мають нараховувати та сплачувати податкові зобов'язання у бюджет.

В уряді пропонують встановити перехідний період із січня по кінець червня 2019 року, у цей термін податком буде обкладатися товар, сумарна фактурна вартість яких перевищуватиме еквівалент €150.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: