Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Минай" озвучив ціни квитків на гру проти київського "Динамо"

"Минай" озвучив ціни квитків на гру проти київського "Динамо"

Стало відомо ціну квитків на одну з найочікуваніших футбольних подій жовтня на Закарпатті - матч між "Минаєм" та київським "Динамо" в рамках 1/8 фіналу Кубка України. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Минай".

Приїзд до «Минаю» такого візаві зацікавив як уболівальників, так і представників численних ЗМІ України. Виникало чимало запитань і щодо місця, і щодо часу проведення поєдинку. Матч точно відбудеться на стадіоні у Минаї 31 жовтня (середа) у післяобідній час. Початок поєдинку – о 14:00.

Оскільки місткість нашої спортивної арени усього 1300 місць, навпроти стаціонарних трибун будуть монтуватися додаткові посадочні площі. Їх буде ще 3000. Середня вартість монтажу одного місця - 400 гривень.

Відповідно, вартістю монтажу і зумовлена ціна квитка на поєдинок. Тож, на додаткову монтовану трибуну білет коштує 250 грн, на сектори A-B, E-F – 400 грн.

Знаємо, що ціна квитка на поєдинок із «Динамо» значно відрізняється від вартості входу на інші матчі. Ми не хотіли завищувати ціни, але враховуючи економічну ситуацію та собівартість монтажних робіт, аби забезпечити шалений попит, який є наразі, прийняли таке рішення.

Квитки продаватимуться ЛИШЕ у касі на стадіоні у Минаї із НЕДІЛІ, 28 жовтня, із 11:00. ВАЖЛИВО: у одні руки можна буде придбати два білети (аби уникнути спекуляцій). Можливості бронювання, передзамовлення чи придбання через інтернет немає.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: