Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Сваляві у неповнолітньої дівчини полісмени виявили несподівані знахідки

В Сваляві у неповнолітньої дівчини полісмени виявили несподівані знахідки
Поліцейські Мукачева виявили у місцевого мешканця наркоплантацію, а у Сваляві місцева поліція вилучила у неповнолітньої дівчини згортки марихуани та пристрій для куріння. Вилучені речовини направили на експертизи. За обома фактами у поліції розпочали слідство.

Вчора, 6 вересня в рамках відкритого кримінального провадження працівники Мукачівського відділу поліції за Ухвалою місцевого суду провели обшук за місцем проживання 33-річного мукачівця. У дворі будинку власника оселі правоохоронці виявили плантацію коноплі.

Відтак, в діях 33-річного мукачівця вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України, тобто посів або вирощування конопель.

Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.
В Сваляві у неповнолітньої дівчини полісмени виявили несподівані знахідки


Задокументували наркозлочин і свалявські поліцейські. У 16-річної дівчини, яка викликала своєю поведінкою підозру у правоохоронців, вилучили три згортки з вмістом нарковмісної речовини, схожої на марихуану. Таку ж речовину та пристрій для куріння поліцейські вилучили під час санкціонованого обшуку з кімнати гуртожитку, де мешкає дівчина.

Вилучені речовини поліцейські направили на експертизу, за даним фактом правопорушення у поліції розпочали слідство. Попередня правова кваліфікація – частина 1 статті 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотиків без мети збуту. Слідство у справі триває. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясують походження наркотичних речовин та мету їх зберігання.

В обох випадках речові докази направлені на проведення експертизи. Слідство триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Сваляві у неповнолітньої дівчини полісмени виявили несподівані знахідки



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: