Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті літня жінка мало не вчаділа через спалювання сміття

На Закарпатті літня жінка мало не вчаділа через спалювання сміття
6 вересня о 20:27 до іршавських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на території одного з дворогосподарств на вулиці Максима Рильського. Місцеві мешканці, які й зателефонували рятувальникам, повідомили, що на подвір’ї їхньої 89-річної сусідки горить сміття, а її самої поруч із будинком немає, тож вони занепокоїлись, чи не сталося з нею біди.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава з’ясували, що горить сміття та суха рослинність менш ніж за метр від житлового будинку. Не гаючи часу бійці ДСНС зайшли у будинок, який вже вщент заповнився димом та знайшли власницю, яка вже добряче надихалась димом. Жінка благала про допомогу, адже через літній вік та щільну задимленість не могла самостійно покинути оселю.

Стареньку вивели на свіже повітря де передали у руки працівників швидкої медичної допомоги, які надали їй першу долікарську допомогу. Від подальшої госпіталізації постраждала відмовилась. Загорання сміття локалізовано о 20:40, й о 20:45 ліквідовано повінстю.

За словами жінки, вона підпалила сміття на території власного дворогосподарства та повернулася у будинок, залишивши багаття без нагляду. Через відкриті двері та вікна кімнати будинку наповнились димом і літня жінка вже не змогла самостійно вийти з приміщення, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: