Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція на Закарпатті знайшла хлопця, якого шукали рідні

Поліція на Закарпатті знайшла хлопця, якого шукали рідні
Про це інформує Відділ комунікації поліції у Закарпатській області.

Співробітники Тячівського відділу поліції знайшли 16-річного хлопця, який пішов з дому і не повернувся. Підлітка повернули додому живим та неушкодженим. Щодо матері дитини, вирішується питання про позбавлення її батькіських прав.

Вчора 26 липня, близько 10:20, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця Тячева, який просив встановити місце знаходження його 16-річного племінника. Як з’ясували правоохоронці хлопчина проживає разом з матір’ю у с. Велика Уголька Тячівського району. Вранці дитина пішла з дому і не повернулася.

За орієнтуванням поліцейські Тячівщини одразу почали пошуки неповнолітнього. За кілька годин правоохоронці знайшли хлопця у селі Велика Копаня, що на Виноградівщині. Як з’ясувалось, він прямував до Берегівського району.

Підлітка повернули додому живим та неушкодженим. З ним працівники поліції провели бесіду про недопущення подібних випадків у майбутньому. За невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей на матір хлопця складено адмінпротокол. Оскільки на жінку вже складали подібні адмінпротоколи, тепер вирішується питання щодо позбавленні її батьківських прав.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: