Вхiд на сайт
Авторизацiя

"За п'ять хвилин – чотири порушення": в Україні почали перевіряти перевізників

"За п'ять хвилин – чотири порушення": в Україні почали перевіряти перевізників
Посилені перевірки міжміських автобусів Державної служби з безпеки на транспорті триватимуть щонайменше два тижні. Про це "5 каналу" повідомив чільник відомства В’ячеслав Дідківський.

За його словами, від учора (21 липня – ред.) на всіх трасах країни інспектори служби та поліцейські почали позапланове відпрацювання перевізників.

"Завдання попередньо стоїть - маємо чітко, жорстко два тижні відпрацювати по легальним-нелегальним перевізникам, і ще стоїть питання переобладнання. Щойно ми виїхали, буквально 5 хвилин, і мені прозвітували, що за ці п’ять хвилин уже чотири порушення є. В жодному випадку людина не має сідати в автобус, який викликає у неї сумнів. Вона має право запитати про наявність страхування, чи є ліцензія. Вони мають цим правом користуватися", - наполягає в.о. Державної служби з безпеки на транспорті В’ячеслав Дідківський.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: