Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пожежа на Ужгородщині: поліція встановлює подробиці (ОНОВЛЕНО)

Пожежа на Ужгородщині: поліція встановлює подробиці (ОНОВЛЕНО)
Співробітники Ужгородського відділення поліції встановлюють обставини пожежі культової споруди в селі Велика Добронь.

Сьогодні, 15 липня, в поліцію від рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Велика Добронь Ужгородського району. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та криміналісти.

Поліція не виявила слідів, які б вказували на умисний підпал. Для з'ясування точної причини загоряння буде проведено відповідну експертизу, саме з цієї причини розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За оновленою інформацією - згорів ромський дитсадок. Про це повідомляє Мукачево.нет.

"До рятувальної частини дзвінок надійшов о третій годині ночі. У селі В. Добронь загорілася культова споруда (церква) у ромському поселенні, в якій знаходиться і дитячий садочок. Пожежа була таких маштабів, що перекинулась на сусідній будинок. Наразі у рятувальній службі утримуються від коментарів і просять почекати висновків спеціальної перевірки", - зазначається у повідомленні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: