Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті рятували туристів, які сплавлялися річкою

На Закарпатті рятували туристів, які сплавлялися річкою
Інцидент стався цієї суботи на Виноградівщині. Подробиці порятунку туристів розповіли рятувальники.

Вчора, 30 червня, на річці Тиса в районі села Гетиня у Виноградівському районі, троє громадян Угорщини 42-річний, 14, 12-річні, мешканці м. Ніредьгаза під час сплавляння перекинулись на човні.

О 17:50 до рятувальників надійшло повідомлення, що вони потребують допомоги, адже всі троє опинилися у холодній воді. Як пізніше з'ясувалося, на щастя на їхньому шляху опинилося повалене дерево на яке вони залізли.

У рятувальних роботах було задіяно 4 рятувальників та одну одиницю техніки Хустського водолазно-рятувального відділення, які зняли туристів з дерева та супроводили туристів з до смт. Вилок, де на них чекали 21 член їхньої групи.

Зі слів рятувальників, угорцям дуже поталанило, адже через інтенсивні опади в гірських районах Закарпаття в річках відбувається значне підвищення рівнів води.

Тому врятовані туристи могли з великою вірогідністю стати черговими жертвами водної стихії.

Mukachevo.net за матеріалами ДСНС у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: