Вхiд на сайт
Авторизацiя

Полісмени Ужгородщини викрили крадія мобільного телефона

Полісмени Ужгородщини викрили крадія мобільного телефона
Співробітники Ужгородського відділення поліції оперативно встановили особу, причетну до викрадення телефону. Крадений мобільний вилучили. За даним фактом у поліції розпочали розслідування.

Вчора, 30 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 29-річної мешканки села Есень Ужгородського району. Заявниця розповіла про крадіжку мобільного телефону з її приватного будинку.

У результаті роботи поліцейських слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, особу, причетну до вчиненого, затримали. Ним виявися 23-річний односелець потерпілої, який напередодні гостював у жінки. Крадений мобільний телефон полісмени вилучили та повернуть власниці.

За ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, у поліції розпочали розслідування. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: