Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті п'яний водій протаранив електричний стовп (ФОТО)

На Закарпатті п'яний водій протаранив електричний стовп (ФОТО)
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському й Берегівському районах.

В Іршавське відділення поліції опівночі надійшло повідомлення про бійку в барі в селі Довге Іршавського району.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то очевидці розповіли, що особи, котрі затіяли бійку в сільському кафе, перебували в стані алкогольного сп’яніння й поїхали на сірому мікроавтобусі марки «Меrсеdеs Sрrіntеr».

Невдовзі правоохоронці побачили в селі й зупинили вказаний автомобіль, в якому перебувало двоє молодих чоловіків. Водій, житель Довгого, керував у стані алкогольного сп’яніння й відмовився проходити медосвідування. Він також не захотів пред’явити водійське посвідчення.

Правопорушника доставили спершу у відділення поліції, де задокументували факт хуліганства. Далі його доправили на медосвідування до лікарні, де виявили 0,6 проміле алкоголю.

Окрім хуліганства, молодий чоловік понесе ще й адміністративну відповідальність за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Другий п’яний водій попався поліцейським у селі Нижні Ремети Берегівського району. Там місцевий житель, керуючи квадроциклом марки «Каwаsаkі», врізався в електричний стовп. На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, а «швидка» забрала потерпілого до лікарні. Там у нього виявили 2,2 проміле алкоголю.

Також правоохоронці з’ясували, що даного водія торік суд уже позбавив права керування. Тож тепер на нього склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: