Вхiд на сайт
Авторизацiя

Моторошна знахідка у горах: у Карпатах знайшли тіло туриста

Моторошна знахідка у горах: у Карпатах знайшли тіло туриста
Чоловік вирішив підкорити вершину і самостійно здійснював сходження.

23 грудня о 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час сходження на гору Хом’як заблукав житель Івано-Франківська, який незважаючи на настання темної пори доби вирішив самостійно піднятись на вершину гори. Чоловік з друзями тимчасово проживали в селі Поляниця Яремчанської міськради.

Рятувальники, котрі негайно виїхали на пошуки, спільно з родичами та товаришем заблукалого в складі 2-х пошукових груп провели обстеження підніжжя гори Хом’як зі сторони гори Женець, здійснили проходження по маршруту руху туристів від села Поляниця до вершини гори Хом’як та в подальшому здійснили спуск з вершини в напрямку полонини Баранина. Також обстежено прилеглі лісові галявини, масиви в низ по серпантину, чоловіка не знайдено. Зв'язок з потерпілим відсутній.

Станом 14:00 24 грудня пошуково-рятувальні роботи тривають. До пошуків заблукалого чоловіка від Управління ДСНС в області залучено 15 чоловік на 3 одиницях техніки.

О 16:00 в місцевому потічку села Поляниця, в районі гори Хом’як, виявлено тіло заблукалого туриста. О 18:30 гірські рятувальники на ношах транспортували тіло до автомобіля на відстані близько 1 км. та передали працівникам поліції. Причина смерті встановлюється, інформує прес-служба ДСНС.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: