Вхiд на сайт
Авторизацiя

У одному із житлових кварталів Хустщини чули постріли

У одному із житлових кварталів Хустщини чули постріли
Справа в тому, що наразі відкрито сезон полювання на фазанів і мисливці знову активізувалися і стріляли в житловому масиві.

Про це повідомив місцевий мешканець Дмитро Довганич.

«Було близько 17.00. Біля нашого будинку в с. Іза на вул. Нанківська, 87 стріляли!
Там проживає 18 сімей. У багатьох є діти. Після того як я почув 5-7 вистрілів, вибіг з гаража, побачив ошарашеного друга (з немовлям у візочку), гукнув йому: "Викликай поліцію!» Він повідомив, що з даху будинку посипався шифер. На балконі верхнього поверху стояло ще кілька сусідів, які повідомили, що мисливців семеро. Я побіг за телефоном. Стрільці почали втікати. Я їх наздогнав вже серед поля. Вирвавши телефон головний із них почав мені погрожувати. Дискусія була довгою… Я їм пояснив, що в нас є малі діти, які можуть гратися на полі біля будинку! Вони ж відповіли мені, що на цю землю я не маю права, це їхні угіддя», – зазначив чоловік.

Поліція приїхала через 45 хвилин. На той час мисливців уже не було. За словами пана Дмитра, єгер йому погрожував.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: