Вхiд на сайт
Авторизацiя

Енергетики відновили пошкоджені високовольтні лінії на Рахівщині, зараз іде поетапне підключення світла

Енергетики відновили пошкоджені високовольтні лінії на Рахівщині, зараз іде поетапне підключення світла
Аварійні бригади «Закарпаттяобленерго», котрі почали працювати ще в неділю увечері, зуміли усунути спричинені буревієм неполадки на високовольтних лініях у Ясінях та Квасах на Рахівщині.

– Пошкодження на цих двох ЛЕП були найсерйознішими, після їх усунення відбувається поетапне підключення до електроенергії населених пунктів Рахівського району, – наголошує Геннадій Москаль. – Ще сьогодні до кінця дня світло має бути подане у всі села району.

Нагадаємо, що в неділю увечері буревій, який пройшовся гірськими районами Закарпаття, повалив масу дерев, які обірвали лінії електропередач і пошкодили покрівлі на будинках приватного сектору та соціальних об’єктах. На ранок понеділка внаслідок негоди без світла залишався майже весь Рахівськи район та кілька сіл у Міжгірському й Тячівському районах.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: