Вхiд на сайт
Авторизацiя

Втратив орієнтири і заблукав: закарпатські рятувальники розшукали 80-річного чеха

У Закарпатській області рятувальники знайшли 80-річного громадянина Чеської Республіки, який під час проходження туристичного маршруту в районі гори Негровець (с. Негровець, Міжгірського району) втратив орієнтири і заблукав.
Втратив орієнтири і заблукав: закарпатські рятувальники розшукали 80-річного чеха

Про це повідомили в Управлінні ГСЧС України в Закарпатській області.

За словами керівника групи, який і повідомив рятувальникам про подію, чоловік вирішив відпочити і сказав іншим туристам, що наздожене їх пізніше. Однак, коли через деякий час він не з'явився, керівник туристичної групи зателефонував 101.

Повідомлення рятувальники отримали о 11:20. На пошуки заблукалого туриста було направлено гірське пошуково-рятувальне відділення смт Міжгір'я в складі 4 рятувальників і 1 одиниці техніки. О 12:35 рятувальники знайшли чоловіка в районі урочища Брабілец поблизу с. Колочава, і доставили його в с. Синевир.

У відомстві зазначили, що стан здоров'я туриста задовільний, медична допомога йому не знадобилася.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: