Вхiд на сайт
Авторизацiя

Капушанська на ремонті: куди дінуть бруківку і на скільки затягнеться капремонт (ВІДЕО)

Капушанська на ремонті: куди дінуть бруківку і на скільки затягнеться капремонт (ВІДЕО)

Капушанська що в Ужгороді на ремонті. Одну з ключових найстаріших ужгородських вулиць лагодять на сучасний манер. Зняли бруківку і планують укладати асфальт. Містян цікавлять кілька питань: куди дінуть стару, але якісну бруківку і на скільки затягнеться капремонт.
Деталі на Тиса-1:



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
123 1 серпня 2017 20:38
Не нравится 0 Нравится
Знову афери з бруківкою, там вона покладена не один десяток років і ям небуло,лише хвилі від великовагових машин,так треба просто якісно перестелити і все! А тепер асвальт буде сходити разом з снігом,а саму бруківку просто розкрадуть зі "складу" кшепу,як до тепер розікрали бруківку з швабської,бо всі вже забули,що вона теж була не асвальтована! ЧИМ ДОВШЕ ЖИВУ,ТИМ БІЛЬШЕ РОЗУМІЮ,ЩО НІКОЛИ!!!НІКОЛИ!!! НЕ БУДЕ ПОРЯДКУ!!! БО НЕМА ГАЗДИ,А ЛИШЕ КОМЕРСИ!!! СМУТА ПРИЙШЛА В НАШУ УКРАЇНУ! СМУТА І БІДА!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: