Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко розповів, коли очікувати ухвалення Радою медичної, пенсійної та освітньої реформ

Порошенко розповів, коли очікувати ухвалення Радою медичної, пенсійної та освітньої реформ
Через кілька тижнів буде завершена судова реформа, відзначив глава держави

Президент України Петро Порошенко очікує від Верховної Ради вже у вересні прийняття законопроектів щодо реформи охорони здоров'я, освіти і пенсійну реформу. Про це глава держави сказав у ході церемонії передачі службових автомобілів поліції Тернопільщини, повідомляє 5 Канал.

"Упевнений в тому, що реформи будемо продовжувати, і в перших числах вересня я очікую від Верховної Ради завершення прийнятих в першому читанні реформи охорони здоров'я, яка була схвалена і запропонована Верховній Раді на Національній раді реформ при Президенті України, реформи освіти", - сказав він.

Крім того, Президент закликав народних депутатів ухвалити в другому читанні та в цілому пенсійну реформу.

"Те, що в цьому році була підвищена мінімальна зарплата, дало нам можливість розпочати пенсійну реформу, яка вчора більшістю голосів у Верховній Раді була підтримана і де були враховані всі побажання Президента на Нацраді реформ. Очікую, що вже у вересні вона буде прийнята з урахуванням усіх побажань Верховною Радою остаточно ", - зазначив Порошенко.

Глава держави також повідомив, що через кілька тижнів буде завершена судова реформа - буде сформований новий Верховний суд.

"Я очікую також від Верховної Ради прийняття кодексів, які дозволять почати роботу Верховному суду України", - наголосив Президент.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила за основу проект пенсійної реформи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: