Вхiд на сайт
Авторизацiя

Складено рейтинг найбезпечніших автомобілів

Складено рейтинг найбезпечніших автомобілівЄвропейські експерти склали рейтинг найбільш безпечних автомобілів. Комітет Euro NCAP оцінював транспортні засоби за кількома критеріями після проведених до цього краш-тестів.

Дослідження проводилося протягом 9 років.

Найбезпечнішою машиною визнана Honda Insight, цю модель тестували в 2009 році. Її оцінка (96% із захисту водія і 84% із захисту пасажира-дитини) перевищила показники Toyota Prius, набравши 326% з можливих 400%.

На другій сходинці опинився BMW 5-Series, в 2010 році автомобіль набрав 356% (100% за пристрої безпеки і 78% за захист пішоходів).

Третє місце – Chevrolet Aveo, який проходив краш-тести в 2011 році. Цей автомобіль набрав 329%. Цей автомобіль не став першим в жодній з категорії безпеки.

У п’ятірку лідерів увійшли Volvo V40 і Qoros 3 Sedan. У десятку – Mercedes-Benz V-Class, Volvo XC90, гібрид Toyota Prius, Volvo V90/S90.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: