Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Драгобраті знову шукали туриста

На Драгобраті знову шукали туриста

Учора, 6 лютого, о 18:10 до ОКЦ надійшло повідомлення про те, що в районі полонини Драгобрат, катаючись на лижах, втратила орієнтир на місцевості та заблукала мешканка м. Дніпро, 1989 р.н.

О 20:15 відпочивальницю знайдено та доставлено до її місця відпочинку на курорті Драгобрат.

Стан здоров’я лижниці задовільний, медичної допомоги не потребувала.

До проведення пошуково-рятувальних робіт залучалися професіонали ГПРВ смт Ясіня в складі 5 людей, інформує Управління ДСНС України у Закарпатській області .

06.02.2017 о 16:40 до ОКЦ поступило повідомили про виявлення автотранспорту (трактор Т-16) в руслі р. Чаховець поблизу с. Монастирець, Хустського району.

По прибуттю на місце події встановлено, що водій 1959 р.н., рухаючись на власному автотранспорті (трактор Т-16), отримав серцевий напад та помер на місці.

Для вилучення тіла водія та транспортного засобу з русла річки залучалось водолазно-рятувальне відділення АРЗ СП та відділення ДПРЧ-10 м. Хуст.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: