Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порвало: Кліп Gangnam Style зламав лічильник переглядів YouTube

Порвало: Кліп Gangnam Style зламав лічильник переглядів YouTubeВідеокліп Gangnam Style південнокорейського виконавця Psy досяг максимальної позначки переглядів, запрограмованої на сайті YouTube.. У зв'язку з цим відеохостинг повідомив про оновлення лічильника, що показує кількість переглядів одного ролика. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці компанії в соцмережі Google+.

«Ми ніколи не думали, що відео буде переглянуто в таких значеннях, які більше, ніж вміщує в себе 32-бітний знаковий цілий тип даних (2147483647), але це було до того, як ми зустріли Psy. Gangnam Style був переглянутий так багато разів, що нам потрібно оновитися », - повідомила компанія.

Зараз лічильник показує правильну кількість - мабуть, YouTube вже виправив недолік. На момент написання новини саме переглядається на сайті відео подивилися 2152326344 разів.

У зв'язку з цією новиною YouTube додала анімацію з числами, яка запускається при наведенні курсору на лічильник переглядів на сторінці відеокліпу південнокорейського виконавця.

Відео було опубліковано 15 липня 2012 і є найпопулярнішим за всю історію YouTube. Gangnam Style став своєрідною карикатурою співака на мешканців модного району Каннам в Сеулі. Кліп став дуже популярними, на нього зняли велику кількість пародій, а танець з нього повторили багато знаменитостей, включаючи Мадонну і генсека ООН Пан Гі Муна.

У вересні 2012 року ролик потрапив в книгу рекордів Гіннеса як відео, яке отримало найбільшу кількість «лайків» на сервісі (на той момент їх було більше двох мільйонів), а в травні 2014 перетнув позначку в два мільярди переглядів.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: