Вхiд на сайт
Авторизацiя

Укрзалізниця до кінця року запустить мобільний додаток для продажу квитків

ПАТ Укрзалізниця планує до кінця 2016 року запустили мобільний додаток з продажу квитків на поїзди для користувачів пристроїв на операційній системі (ОС) Android.

Укрзалізниця до кінця року запустить мобільний додаток для продажу квитків


За словами голови компанії Войцеха Бальчуна, аналогічний додаток для користувачів смартфонів на ОС iOS буде запущено трохи пізніше.

"Мобільний додаток для продажу квитків на смартфони з операційною системою Android буде запущено вже в цьому році, а на iOS запустимо трохи пізніше, оскільки це питання об'єктивних процедур", - уточнив він.

Окрім того, в компанії створена спеціальна посада - директора з інформаційних технологій.Перше завдання для нього - протягом найближчих трьох місяців розробити стратегію інформатизації.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: