Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді думали, на що витратити кошти Громадського бюджету (ФОТО)

В Ужгороді думали, на що витратити кошти Громадського бюджету (ФОТО)
В Ужгородській міській раді сьогодні, 10 серпаня, експертна комісія з питань реалізації в обласному центрі Закарпаття Громадського бюджету провела перше засідання.

Керівник комісії - перший заступник міського голови Іштван Цап, секретар комісії - начальник відділу міжнародних ґрантових програм та інновацій Вікторія Тарахонич, члени комісії - начальник управління містобудування та архітектури Олег Боршовський, депутати міськради Микола Сюсько та Олеся Афанасьєва, координатор ВГО "Інститут Республіка" Микола Яцков, а також начальник Центру надання адмінпослуг Жанна Павлув обговорили першочергові питання, які потрібно врегулювати, щоб якісно підійти до втілення проекту у життя.

Зокрема, врегулювали механізм подання заяв у паперовому вигляді. Зійшлися на тому, що приймати їх буде відділ роботи із зверненнями громадян, відповідні зміни внесуть у рішення сесії міської ради. Крім того, вирішили, що наразі потрібно скрупульозно попрацювати над системою голосування, щоб із листопада 2016 року - початку першого голосування - вона якісно працювала.

Громадський бюджет - це ефективний та дієвий механізм, який нинішня міська влада Ужгорода активно втілює для залучення громади у процес розпорядження бюджетними коштами.

Нагадаємо, на виконання рішення сесії, а саме на втілення у життя Положення про громадський бюджет м.Ужгорода, передбачено виділити у 2017 році 3,5 млн. грн. Згідно з документом, виділятимуть кошти тільки на ті проекти, реалізація яких можлива протягом одного бюджетного періоду. Стосуватися вони можуть лише одного об’єкта, що належить до комунальної власності (наприклад, вулиці, парку, дороги, спортивного чи дитячого майданчика; установи: школи, поліклініки, дитячого садочка тощо).

В Ужгороді думали, на що витратити кошти Громадського бюджету (ФОТО)
В Ужгороді думали, на що витратити кошти Громадського бюджету (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: