Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перлина Карпат: легендарні Скелі Довбуша зняли з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

Перлина Карпат: легендарні Скелі Довбуша зняли з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)


Відомий закарпатський мандрівник та фотограф Юрій Резвий опублікував черговий ролик про красу українських Карпат. Цього разу в об'єктив майстра потрапили легендарні Скелі Довбуша.

Як розповів Закарпатському кореспонденту Юрій, вранці з гірським велосипедом (крос-кантрі) на електричці він дістався до села Нижнє Синьовидне, а там близько двох годин на велосипеді до Скель Довбуша.

"Я давно запримітив це казкове місце. Цього разу в подорож взяв з собою квадрокоптер. Хотів поділитися гарними кадрами з цих скель. Кажуть, колись тут ховалися опришки зі своїм хоробрим ватажком. Хто знає, може серед каменів дійсно приховано золото самого Олекси Довбуша?

Химерні виступи величезної скелі – не просто мертве каміння. За легендою, кожний камінь цієї скелі – частина тіла легендарного опришка, а над підземною печерою, де, за переказами, була конюшня й опришки тримали в ній зброю, - могутній кулак Довбуша. Там ще знімати і знімати, за день неможливо все охопити. Може в майбутньому зніму продовження, більше акцентувавши увагу на скелі, ущелини, ліс ",
- каже автор.

Тож пропонуємо ознайомитися з чудовими краєвидами від Юрія:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: