Вхiд на сайт
Авторизацiя

Театр із Берегова вражаючою грою підкорив Париж (ФОТО)

Театр із Берегова вражаючою грою підкорив Париж (ФОТО)
Нещодавно, а саме 28 листопада, актори Берегівського театру під керівництвом режисера Аттіли Віднянського вразили французьких глядачів на популярному арт-фестивалі Festival de l’Imaginaire в Парижі. В основу сюжету було покладено міфологію.

Директор будапештського Національного театру презентував новий вид мистецтва фільм-виставу «Син, що став оленем». На прем'єру до Театру де л'Ательє прийшли, в тому числі, представники угорської діаспори, що мешкають у Франції. Сюжет базується на міфології.

"Угорська трупа, театр із міста Берегова, показали оригінальне шоу, засноване на віршаx Ференца Югаса", - пише французьке видання Le Figaro.

"Все, що відбувалося на сцені не так просто зрозуміти, хто не знає мову, але переклад тексту добре читався над екраном", - зазначає оглядач. "Під час вистави виникає захоплююча чарівність. Це більше, ніж просто поезія, і шоу відрізняється від всього того, що ми звикли бачити. Ще вражає щирість акторів, спів хору та спокусливо гарний фільм. Завжди цікаво відкривати нові твори, що мають зовсім іншу естетику. І це шоу по праву отримало своє місце на Фестивалі".

Театр із Берегова вражаючою грою підкорив Париж (ФОТО)
Театр із Берегова вражаючою грою підкорив Париж (ФОТО)

Мukachevo.net



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: