Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті на хабарі затримали лікаря: усі подробиці

На Закарпатті на хабарі затримали лікаря: усі подробиці


Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в області (ВБКОЗ) викрито при одержанні 400 дол США неправомірної вигоди лікаря Хустської районної лікарні та медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) (ч.3 ст. 368 КК України).

Як попередньо встановлено вказані кошти медпрацівник вимагала та отримала за вирішення питання про надання довідки про групу інвалідоністі.

Наразі вирішується питання про оголошення лікарю підозри у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Разом з тим, перевіряється причетність інших медпрацівників цього закладу до вчинення вказаного правопорушення.

Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 10 років, повідомляють у прес-службі прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: