Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'яне водіння: закарпатські патрулі відзвітували про порушення за добу

П'яне водіння: закарпатські патрулі відзвітували про порушення за добуЗа порушення правил дорожнього руху працівники реагування патрульної поліції Закарпаття зупинили трьох водіїв, що перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Вчора, 15 червня, працівники реагування патрульної поліції Закарпаття спіймали п’яних водіїв в Мукачеві, Тячеві та в селі Бедевля.

Співробітники Тячівського відділу поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили водіїв «ВАЗ 2106» в райцентрі та «Mercedes-Benz» в Бедевлі. У водія першого транспортного засобу виявили 0,84 проміле алкоголю в крові, інший – відмовився від освідування. В Мукачеві у водія «ВАЗ 2106» виявили 1,13 проміле алкоголю в крові.

Всіх їх поліція відсторонила від керування транспортних засобів. Про це складено відповідні адмінматеріали та скеровано їх до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: