Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу тячівські та ужгородські поліцейські розкрили 4 крадіжки з проникненням

За добу тячівські та ужгородські поліцейські розкрили 4 крадіжки з проникненням
В Ужгороді та Тячівському районі працівники сектору кримінальної поліції затримали шістьох підозрюваних у скоєнні крадіжок. Викрадені речі вилучили. За фактами відкриті кримінальні провадження.

Працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода оперативно затримали підозрюваного в крадіжці металевих виробів. Про злочин на лінію «102» заявила 45-річна ужгородка. Жінка помітила, що хтось пошкодив двері на бойлерному приміщенні будинку і викрав металеві труби. Працівникам поліції знадобилося кілька годин для того, щоб встановити особу підозрюваного і затримати його.

Як з’ясували поліцейські, в крадіжці з проникненням підозрюється колишній чоловік потерпілої. У скоєному він зізнався і розповів, що труби встиг здати, а виручені гроші витратити.

За фактом слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Ще п’ятьох підозрюваних у скоєнні крадіжок з проникненням затримали правоохоронці Тячівщини. За добу працівники сектору кримінальної поліції розкрили крадіжки в смт.Буштино, Солотвино та в селі Грушово.

Кілька днів тому в смт.Буштино двоє місцевих мешканців пошкодили замок на дверях підвалу односельця і викрали звідти дві пральні машини та водяний насос. 28-ми та 31-річний чоловіки затримані, наразі вони надають показові свідчення. Речові докази після проведення експертиз повернуть власнику.

Ще одну крадіжку з проникненням у приміщення правоохоронці розкрили в смт.Солотвино. Як повідомив потерпілий, із підсобного приміщення його дворогосподарства невідомі викрали два електрозварювальні апарати та електропили.

Поліцейські з’ясували, що до скоєння злочину причетні двоє раніше судимих односельців заявника. У 29-ти та 21-річного солотвинців викрадені ними речі вилучили.

А в селі Грушово Тячівського району працівники сектору кримінальної поліції розшукали підозрюваного у викраденні двох акумуляторних батарей із підсобного приміщення пенсіонера. Раніше судимий 42-річний чоловік у скоєному зізнався.

За всіма фактами тривають досудові розслідування. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: