Вхiд на сайт
Авторизацiя

ГПУ займеться перевірками ремонту доріг

ГПУ займеться перевірками ремонту дорігВ Україні виявлено чергові корупційні факти розкрадання грошей на ремонти доріг, — заявив сьогодні журналістам на брифінгу міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«У нас є факти, коли окремі тендери виграють компанії, які зареєстровані за день-два до того, як були проведені конкурси, коли незрозуміло, який персонал і яка техніка у них взагалі знаходиться на балансі», — заявив голова Мінінфраструктури.

За його словами, всі ці факти стали предметом вивчення не тільки Міністерства інфраструктури, але і Генеральної прокуратури. «Ми домовилися, що ГПУ вилучить всі акти виконання робіт, і по кожному з них буде дана правова оцінка. Я просто хотів попередити всіх людей, які готові і підписуються під цими актами, вони будуть нести кримінальну відповідальність в тому числі», — сказав він.

В свою чергу керівник «Укравтодору» Славомір Новак зазначив, що в цілому в 2018 році на ремонт доріг в Україні виділять сумарно майже 50 мільярдів гривень.

«У цьому році фінансування всієї дорожньої галузі заплановано в обсязі понад 46 млрд грн. На ремонт доріг державного значення (за винятком боргових зобов’язань, утримання та експлуатації), планується виділити 18,4 млрд грн. З державного Дорожнього фонду на ремонт доріг державного значення — 7 млрд грн. Окремі інвестиційні програми – 11,4 млрд грн. Кошти митного експерименту також як додаткове джерело будуть спрямовані на дороги державного значення, частково — на дороги місцевого значення», — відзвітував топ-менеджер

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: